Produse profesionale

Datorita expertizei profesionale, a echipamentelor industriale de ultima generatie si a laboratoarelor moderne,
GoodMills poate oferi orice tip de faina, adaptata la nevoile de productie ale clientului. Fainurile profesionale sunt depozitate in saci de hartie de 5 si 25 kg, dar pot fi distribuite si in varianta vrac.

Fainuri pentru brutarie

Făină pizza

Este o făină de grâu speciala pentru obținerea blaturilor de pizza. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o foarte bună elasticitate si extensibilitate. Se pot obține cu ușurintă atât blaturi subțiri și crocante, cât și blaturi mai groase, pufoase, cu pori fini.

Această făină este ideală atât pentru productia manuală, cât și pentru cea tehnologizată de pizza.

Recomandat pentru:

  • Pizza

Conținut de cenușă, – max. 0.55 %

Conținut de gluten umed, – min.33 %

Mod de ambalare:

-saci: 5 kg, 25 kg

-vrac.

Făină pizza

Făină foietaj

Este o făină de grâu caracterizată de un conținut ridicat de proteină, produsă special pentru obținerea aluatului foietaj și a foilor de plăcintă cu o bună elasticitate și capacitate de expandare. Este adecvată pentru un flux tehnologic lung, cu linii de producție tehnologizate/automatizate aluatul obținut păstrându-se la frigider.

Produsele obținute iși păstrează foarte bine forma, se pot coace direct sau conserva prin congelare, sunt caracterizate de un volum bun, bine expandate, foițe subțiri, uniforme, aromă si gust placute.

Recomandat pentru:

  • foietaj
  • croissant

Conținut de cenușă, – max. 0.55 %

Conținut de gluten umed – min 31%

Mod de ambalare:

-saci: 25 kg

-vrac

Făină foietaj

Făină cozonac

Este o făină albă de grâu special creată pentru produse cu adaos de grăsimi, glucide, lactate și ouă, având extensibilitate și rezistență mare, obținându-se produse mari în volum, cu miez care se desface în fâșii. (Cozonaci, cornuri pufoase cu diverse umpluturi, blaturi de tort, gogoși). Poate fi folosită atât pe linii de producție manuale, cât si automate sau semiautomate.

Recomandat pentru:

  • cozonac
  • cornuri simple si cu diverse umpluturi
  • gogosi
  • blaturi de tort
  • aluaturi dospite

Conținut de cenușă, – max. 0.48 %

Conținut de gluten umed, – min 28%

Mod de ambalare:

-saci: 25 kg

-vrac.

Făină cozonac

Făină tip ,,550’’

Este o făină de panificație de bună calitate, folosită în producție la obținerea diverselor specialități de panificație. Aluatul obținut din acest tip de făină este caracteristic unui proces tehnologic standard, cu fermentare mai indelungată, pretându-se foarte bine atât pentru producția manuală, cât și industrială.

Produsele de panificație au volum mare, coaja uniform colorată, cu o aromă plăcută, porozitate uniformă si o elasticitate bună a miezului.

Recomandat pentru:

Paine si diferite produse de panificatie

Conținut de cenușă, – max.0.55 %

Conținut de gluten umed, – min.25 %

Mod de ambalare:

-saci: 5 kg, 25 kg

vrac.

Făină tip ,,550’’

Făină Clasic

Este o făină albă de grâu universală, folosită pe scară largă în producția de pâine și a diferitelor produse de panificație. Aluatul obținut din această făină este caracterizat de o bună elasticitate, o foarte bună prelucrabilitate în procesul tehnologic de producție, obținându-se produse cu volum mare, coajă de culoare brun roșcată specifică, uniformă, aromă placută, porozitatea miezului formată din pori mici uniformi.

Recomandat pentru:

Paine si diferite produse de panificatie

Conținut de cenușă, max – 0.65 %

Conținut de gluten umed, – min.26 %

Mod de ambalare:

-saci: 25 kg

-vrac.

Făină Clasic

Făină pentru biscuiți

Făină pentru biscuiți. Special dezvoltata pentru productia de biscuiti si produse similare. Produsele finale sunt caracterizate de o structura fragila, sfaramicioasa cu o culoare placuta după coacere.

Ingrediente: Faina clasic soft

Făină pentru biscuiți

Făina pentru napolitane

Faina pentru napolitane. Este special dezvoltata pentru productia de foi de napolitane de inalta calitate. Caracteristicile fainii garanteaza o buna fluiditate a aluatului de napolitane si a despartirii foilor dupa coacere.

Ingrediente: Faina naturala

Făina pentru napolitane

Faina Neagră

Faina Neagră este utilizata in producerea painii negre precum sic a ingredient in amestecuri pentru alte produse de brutarie precum painea integral si grahamul. Painea facuta din acest tip de faina are caracteristici specific, rezultate din continutul ridicat de fibre. Produsele finite au dimensiune dezvoltata normal, painea fiind usor umflata, cu suprafata inegala. Culoarea crustei este maro, parfumul este specific cu aroma placuta, acrisoara.

Faina Neagră

Faina semialba

Faina semialba 50kg

Faina semialba