Executive Assistant

Bianka Hruska

F: +43 1 535 1124 921 T: +43 1 535 1124 521 b.hruska@goodmills.com

Despre

GoodMills are o traditie indelungata pe piata de morarit, fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara.
In timp, compania si-a extins portofoliul si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare, oferind clientilor sai produse precum: o varietate de fainuri, gris din grau si porumb, cereale si pesmet.
In prezent, compania detine cateva branduri de succes – Titan, Raftul Bunicii, Fortza si GoodMills Professional. In 1999, LOULIS GROUP a intrat pe piata din Romania, preluand cele doua unitati de profil din Bucuresti si Targu Mures. In iulie 2007, Loulis S.A si-a schimbat denumirea in TITAN S.A, ca urmare a vanzarii pachetului de actiuni catre GoodMills Group.
In prezent activand in 7 tari, GoodMills Group opereaza 25 de mori ce proceseaza anual 2,8 milioane de tone de cereale. GoodMills Group genereaza vanzari anuale in jurul sumei de 980 milioane euro si are aproximativ 2,300 de angajati.

 

 

Laurentiu Bontescu
Director General

Hristoskov Stefan
Financial Manager

GoodMills Romania,parte a GoodMills Grup, este angajata si impartaseste aceeasi Viziune, Misiune si Valori agreate la nivelul Grupului.

 

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a aduce o contribuție semnificativă in alimentația Europei Centrale și de Est – durabilă, valoroasă și de succes.

Dorim să oferim cele mai înalte standarde de calitate și expertiză pentru industria de morarit. Suntem deschiși la inovații care oferă partenerilor noștri de afaceri și consumatorilor finali produse de cea mai înaltă calitate, în conformitate cu evoluția vieții cotidiene.

Acest lucru ne ajuta sa fim prima obtiunein alegerea produselor din categorie pentru clienții si angajați nostri.

 

Noi conducem puterea granelor

Morile noastre industriale oferă puterea boabelor de calitate, oriunde, oricând. Selectăm cele mai bune și autentice boabe pe care le convertim în produse de înaltă calitate, ca făina, grișul sau malaiul.

Mărcile noastre aduc puterea boabelor în casă și în inimile consumatorilor finali. Produsele noastre sunt o sursă de ajutor și inspirație pentru pasionații de gătit.

Inovațiile noastre descatuseaza puterea boabelor. Folosim doar cele mai bune mașini și tehnologie avansată în morile noastre din fiecare țară în care existăm si tinem pasul cu tendințele industriei de măcinare pentru a oferi consumatorilor finali și partenerilor nostri produse de înaltă calitate.

 

Misiunea noastră

Noi existăm pentru că ...

oferim o sursă valoroasă de nutriție pentru peste 200 de milioane de consumatori din Europa – în fiecare zi! Produsele noastre, făină, griș sau malai, se găsesc în lanțuri comerciale mari în fiecare țară, fiind accesibile la nivel global și pentru toată lumea.

Va oferim ...

produse pe bază de cereale de marfuri la prețuri competitive și stabile în toate țările. Noi oferim produse cheie pe care toată lumea le foloseste in alimentatia cotidiana și care pot fi pastrate pentru orice eveniment sarbatorit impreuna cu cei dragi. Prețurile produselor noastre sunt accesibile si ofera satisfactia dorita consumatorilor nostrii.

branduri care fac consumatorii fericiți acasă. Nu există nici o plăcere mai mare decât accea de a gati alimente sau de a pregatii prajituri pentru cei dragi, sau alaturi de ei. Gama noastră de produse este strâns legate de amintiri facute in familie, bunătăți de casă și sentimente de bucurie, fericire, dragoste și îngrijire pe care consumatorii nostrii le impartasesc cu cei dragi.

inovații cu valoare pentru parteneri noștri din industria panificatiei. Suntem un lider global în tehnici inovatoare care ne permit să procesăm cele mai bune produse din cereale măcinate și să rafinăm proprietățile făinii pentru a oferi utilizatorilor finali produse cu valoare adăugată.

Noi lucrăm ...

ca cea mai bună companie Europeană de prelucrare a cerealelor cu focus pe nevoile clientilor și furnizorilor nostri . Produsele noastre vin ca o soluție pentru gătitul de casă sau pentru coacerea alimentelor și ne străduim să oferim calitatea și rezultatele pe care clienții și furnizorii noștri le caută.

ca o companie cu mândrie, comunicare deschisă și într-o echipă puternică. GoodMills Group este o familie mare, împrăștiata în 7 țări. Prețuim fiecare membru al grupului și ne întărim motivațiile echipelor, asigurând în mod constant o experiență unică în lucrul cu morile și produsele noastre.

cu excelență operațională și conștiința costurilor. Reconciliem eficient costurile si producția, pentru a livra produse de cea mai înaltă calitate pe piața făinii și a panificației.

cu un spirit antreprenorial și "a lucrurilor bine facute "ca abordare. Profităm de fiecare oportunitate pe care o intalnim, pentru a face industria de morarit din ce în ce mai bună. Ne dublăm eforturile de a fabrica produse de bună calitate și de a menține clienții și furnizorii noștri mulțumiți de serviciile noastre. Nu ne oprim până nu suntem mândri!

 

Valorile noastre

La GoodMills, ne-am angajat la urmatoarele 8 valori :

Oameni buni și echipe. Fiecare membru al grupului nostru este la fel de prețuit și respectat în cadrul companiei. Punem mare încredere în munca lor și în modul în care colaborează în echipe care sunt unite și puternic motivate să ofere cel mai bun rezultat posibil pentru clienții și furnizorii noștri.

Produse bune. Produsele de înaltă calitate sunt în centrul afacerii noastre. Căutăm în mod constant modalități de îmbunătățire a proprietăților nutriționale ale produselor noastre din făină, griș și malai. Calitatea noastră este în mod constant stabilă. Gama noastră de produse include făină tradițională, făină de specialitate, făină funcțională și amestecuri specifice clientului.

Cunoștințe bune în tehnologie. Folosind tehnologia modernă, putem face lucrurile de anvergura mai bine și mai rapid în procesul de fabricație a bunurilor de larg consum.

Bun parteneriat cu clienții și furnizorii. Lucrăm pentru un scop comun și anume acela de a ne asigura că clienții și furnizorii se bucură de cele mai bune produse din făină, griș sau malai disponibile pe piață. Încrederea și respectul lor pentru toate eforturile noastre este ceea ce ne conduce pentru a reuși în îndeplinirea nevoilor și dorințelor lor.

Buni în înțelegerea consumatorilor. Tot ceea ce facem se roteste în jurul unei întrebări: "Ce doresc consumatorii să experimenteze atunci când gândesc sau cumpără produsele noastre?" Ne străduim în mod constant să le cunoaștem nevoile respectiv dorințele de gătit și acționam în consecință.

Buni în inovație. Inovatia este nucleul evoluției. Ne adaptăm tendințelor de gătit din întreaga lume și le integrăm în afacerea noastră de zi cu zi.

Buni în a face lucrurile. Suntem definiți de acțiunile noastre și acesta este motivul pentru care suntem atât de concentrati pe "obtinerea lucrurilor bine făcute" .

Un tratament bun al resurselor. Apreciem toate resursele pe care le avem sau le putem obține, deoarece acestea ne ajută să evoluăm și le oferim consumatorilor nostril produse de care au nevoie zilnic.

Directiva de conformitate

Comportamentul responsabil și respectarea cerințelor legale existente sunt de mare importanță pentru GoodMills Group, ca parte a grupului de companii LEIPNIK-LUNDENBURGER INVEST Beteiligungs AG. Se aplică tuturor, inclusiv Consiliului Executiv, directorilor generali, directorilor executivi și celorlalți angajați. Cu toate acestea, în viața de zi cu zi și în relațiile cu terții trebuie îndeplinite nu doar reglementările legale, ci și valorile etice pe care grupul de companii se simte obligat să le respecte.

Directiva de conformitate stabilește un set de principii privind managementul transparent, comportamentul etic și corect, precum și gestionarea informațiilor/proprietății corporative, care sunt obligatorii pentru GoodMills Group, ca parte a grupului de companii LEIPNIK-LUNDENBURGER INVEST Beteiligungs AG. Fiecare dintre aceste principii contribuie la funcționarea corectă a proceselor de afaceri și la sustenabilitatea companiei.

Acordul comun definit în Directiva de conformitate acționează ca bază pentru o cooperare profesională de succes atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

Directiva noastră de conformitate cuprinde următoarele secțiuni:

  • 1. Respectarea legilor
  • 2. Interzicerea discriminării
  • 3. Concurență loială
  • 4. Acordarea și acceptarea de beneficii/cadouri și invitații necorespunzătoare
  • 5. Conflict de interese, gestionarea participațiilor la acțiunile companiei, ocuparea unui loc de muncă secundar
  • 6. Donații
  • 7. Sponsorizări
  • 8. Protecția proprietății corporative și a informațiilor non-publice

 

Direcția de integritate a GoodMills

Dacă observați orice comportament sau situații în cooperarea dvs. cu compania noastră pe care le considerați a fi greșite, vă încurajăm să ni le raportați. Vă rugăm să utilizați următorul link pentru a face acest lucru și a transmite orice îngrijorare cu privire la conduita greșită reală sau suspectată care poate afecta compania noastră sau bunăstarea oamenilor: GoodMills Integrity Line

Raportările pot fi făcute complet anonim.